"Mindenképp a győzelemre megyünk és folytatni szeretnénk a veretlenségi sorozatunkat!"-interjú Varga Lászlóval.

Interjú Varga Lászlóval a Jászberényi FC házi gólkirályával beszélgettem a szombati bajnoki előtt!

(Alföldi Norbert, Jászkunfutball)
-Szia köszönöm, hogy elvállaltad az interjút. Huszonkét forduló elteltével a 2.helyen áll a Jászberény. Miként értékelnéd az eddig eltelt eredményeket, mérkőzéseket?

(Varga László, Jászberényi FC)
-Szia Norbi! Köszönöm megkeresésed! 22 forduló eltelte után, úgy gondolom elégedettek lehetünk az eddig elért eredményeinkkel. Ezen fordulók alatt voltak könnyebb és nehezebb mérkőzéseink is. Az élmezőny nagyon kiélezett, több csapat is harcban van még a dobogóért. Csapattársaimmal mindig a maximumot próbáltuk nyújtani ezen mérkőzések alatt és ez nem fog változni a hátralévő fordulókon sem.

(A.N.)
-Nemrég töltötted a 19 életévedet. Jelenlegi szezonban már 16 találatod van a bajnokságban és 1 a kupában. Mi a titkod, ennyire érzed a kaput? Vagy a beletett meló eredménye? Vagy talán a tavalyi NB3-as szezon meghatározó év volt a fejlődésben?

(V.L.)
-Már kisgyerek korom óta tölti be a mindennapjaimat a foci, rengeteget gyakaroltam itthon öcsémmel. Amikor felkerültem a jászberényi felnőtt csapatba rengeteg remek játékossal focizhattam együtt akiktől sokat tanulhattam. Illetve sokat köszönhetek az edzőimnek és csapattársaimnak is. Úgy gondolom ennek köszönhető sikerességem.

(A.N.)
-Szombaton a listavezető Tiszaföldvár lesz az ellenfél. Legutóbb tőlük szenvedtetek el vereséget, ami azt jelenti, hogy már 14 meccses veretlenségi sorozatban vagytok (13 győzelem, 1 döntetlen). Milyen mérkőzést vársz és miben lehettek jobbak?

(V.L.)
-Tiszaföldvár egy masszív csapat, viszont úgy gondolom mint csapat mi erősebbek vagyunk. Ha ezt ki tudjuk szombaton vinni a pályára akkor nem lehet gond. Mindenképp a győzelemre megyünk és folytatni szeretnénk a veretlenségi sorozatunkat!

(A.N.)
-Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésekre. Sok sikert kívánok!

A Jászberényi FC - Tiszaföldvár SE bajnoki mérkőzés 04.06. 16:00-kor játsszák Jászberényben! A meccset Facebookon követhetitek majd élőben!